Prethodni članak
Sljedeći članak

Posebna regulacija prometa kod groblja u Velikom Trgovišću

Iz Općine Veliko Trgovišće obavještavaju


Povodom obilježavanja Dana svih Svetih na mjesnim grobljima Općine Veliko Trgovišće od 31.10.2019. – 3.11.2019. na snazi je posebna regulacija prometa :

Groblje Veliko Trgovišće: Promet će se odvijati prilaznom nerazvrstanom cestom dvosmjerno (Ulica Kontrec Marec Franje). Parkiranje je omogućeno na parkiralištu uz groblje

Groblje Sveti Juraj u Klanječkom Jezeru: Prilaz groblju odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanim cestama Kl. Jezero – Sveti Juraj i Šćukanci – Sv. Juraj, a odlazak sa groblja jednosmjerno nerazvrstanom cestom Sveti Juraj – Družilovec (Kovačeki). Parkiranje je omogućeno na parkiralištu uz groblje.

Groblje Sveta Tri Kralja u Velikoj Erpenji: Prilaz groblju odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanim cestama Ravnice – Sveta Tri Kralja i Selno – Sveta Tri Kralja. Odlazak sa groblja odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanom cestom Sveta Tri Kralja – Vilanci. Parkiranje je omogućeno uz prostor groblja i uz pristupne nerazvrstane ceste.

Groblje Strmec: Prilaz groblju odvijat će se dvosmjerno lokalnim cestama LC-22039 i LC-22084. Parkiranje je omogućeno na parkiralištu groblja i uz područnu školu Strmec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook