Prethodni članak
Sljedeći članak

Pomoć Krapinsko - zagorske županije otišla i za Sisak

Nakon jučerašnje dostave 2 stambena kontejnera u Glinu, danas su još 2 kontejnera dostavljena za dvije obitelji s područja Siska


Nakon jučerašnje dostave dva stambena kontejnera za šesteročlanu obitelj iz sela Martinovići kraj Gline, danas su dostavljena još dva kontejnera, ovog puta za dvije obitelji s područja grada Siska. Krapinsko - zagorska županija je za njihovu nabavku izdvojila 99.750 kuna a proizvedeni su u krapinskom Jedinstvu.

Besplatnu dostavu osigurala je krapinska tvrtka Varjačić transporti. Put Siska Krapinsko - zagorska županija je danas poslala i 100 prehrambenih paketa te kamion građevinskog materijala (besplatno dopremio Trgocentar). Na ovoj donaciji županu Željku Kolaru osobno je zahvalila gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček, koji je danas posjetio Sisak. Županija je dosad izdvojila gotovo pola milijuna kuna za pomoć područjima u Sisačko - moslavačkoj županiji koja su bila pogođena potresom; kroz nabavku 4 kontejnera, direktnu dodjelu 200.000 kuna financijske pomoći te kroz donaciju prehrambenih paketa i građevinskog materijala.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook