Prethodni članak
Sljedeći članak

POLICIJA POZIVA: 'Zagorci, javite lokacije gdje treba pojačano nadzirati brzinu'


PU krapinsko - zagorska poziva građane da se uključe u provedbu akcije na način da predlože lokacije, odnosno mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali obavljati nadzor brzine kretanja vozila.

Nadzor se provodi u cilju smanjenja prometnih nesreća, a predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila.

Akcija se provodi na području država članica Europske unije, a temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti za 2024. godinu, od ponoći 19. travnja 2024. godine policijski službenici provest će 24-satni pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

-Sve zainteresirane građane molimo da nam u razdoblju od 02.04. do 12.04.2024. godine dostave prijedloge za mjesta na kojima bi trebalo obavljati nadzor brzine kretanja vozila na e-mail adresu Policijske uprave krapinsko-zagorske: [email protected]

Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine., a svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila - poziva policija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook