Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija objavila fotografiju vozača koji je namjerno udario pollicajca i pobjegao


PU splitsko dalmatinska otkrila je identitet muškarca osumnjičenog da je Golfom udario i teško ozlijedio 20-godišnjeg policijskog vježbenika iz Postaje prometne policije.

Na njihovoj stranici piše: "U odnosu na događaj od 30. studenog 2022.godine u 00:50 sati u Splitu u ulici Domovinskog rata, u kojem je teško ozlijeđen 20-godišnji policijski službenik,  iz do sada utvrđenih činjenica osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je  Ivan Božić, rođen 1993.

U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom. Molimo građane ukoliko uoče muškarca s fotografije da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Ukoliko raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se isti mogao nalaziti molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192", objavila je PU splitsko dalmatinska.

Podsjetimo, vozača koji je sinoć u Ulici Domovinskog rata u Splitu automobilom udario mladog policijskog vježbenika (20) i teško ga ozlijedio očekuje kaznena prijava za pokušaj teškog ubojstva jer se radi o službenoj osobi koja je nastradala tijekom obavljanja službene dužnosti.

Policajac je u bolnici i stabilno je, ali liječnici se bore za njegov život dok je u tijeku potraga za crnim Golfom i njegovim vozačem.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook