Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija objavil detalje o jučerašnjoj nesreći u Humu Zabočkom, jedna osoba teško je ozlijeđena

Do prometne nesreće je došlo jer 32-godišnjak osobnim vozilom i oduzeo prednost prolaska motociklistu, 17- godišnjem hrvatskom državljaninu prilikom čega je došlo je do udara osobnog vozila u motociklistu te pada motocikliste na kolnik


Jučer 11. svibnja, u Humu Zabočkom došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je jer se 32-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom dolaskom do raskrižja nije zaustavio ispred prometnog znaka za obavezno zaustavljanje, već je ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska motociklistu, 17- godišnjem hrvatskom državljaninu prilikom čega je došlo je do udara osobnog vozila u motociklistu te pada motocikliste na kolnik. U prometnoj nesreći 17-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Zabok. Također je utvrđeno kako je upravljao motociklom sa 0,52 promila alkohola u organizmu.

Od ostalih događaja policija je izvijestila da je nepoznati počinitelj  na terasi ugostiteljskog objekta u Velikom Trgovišću razbacao stolice i stolove te tom prilikom razbio boce i čaše koje su bile na stolu, čime je vlasnica objekta oštećena za materijalnu štetu od više stotina kuna te da se dogodila još jedna prometna nesreća koja je prošla s lakšim ozljedama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook