Prethodni članak
Sljedeći članak

Pokopana malena Nikoll, od nje se oprostili i udomitelji

  • Ivica Galovic/PIXSELL

    Ivica Galovic/PIXSELL


NA GRADSKOM groblju u Novoj Gradiški u 13 sati sahranjena je malena Nikoll. Bijeli lijes preminule djevojčice bio je izložen, a ljudi su ostavljali cvijeće i svijeće.

Među onima koji su se došli oprostiti od djevojčice bili su i njezini udomitelji kod kojih je provela gotovo dvije godine. Nisu skrivali emocije, a nakon što je krenuo sprovod, Darija i Branko Bojić su se slomili. Branko je nosio sliku malene Nikoll koju je čvrsto stiskao uz grudi. S njima bile su i njihove dvije biološke kćeri koje su djevojčicu smatrale svojom malom sestrom, piše Index.

Oni su među zadnjima vidjeli Nikoll živu, kada su je na uskrsno jutro posjetili u Klaićevoj bolnici. Nakon što su se vratili kući, čuli su da je preminula.

Dvoipolgodišnja djevojčica preminula je od posljedica zlostavljanja i premlaćivanja. Njezini su roditelji uhićeni jer je utvrđeno da su je mjesecima zlostavljali i zanemarivali. Majku terete i za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede sa smrtnim posljedicama, za što je predviđena kazna od tri do 15 godina zatvora.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook