Prethodni članak
Sljedeći članak

Poduzetnici u Poslovno – tehnološkom inkubatoru oslobođeni plaćanja zakupnine

Prostore Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije trenutno koristi 8 poduzetnika koji se bave proizvodnim i uslužnim djelatnostima


Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar donio je Odluku o plaćanju potpore zakupnicima Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije za razdoblje siječanj-lipanj 2021. godine. Odluka o oslobođenju plaćanja zakupnina poduzetnicima korisnicima prostora Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije za prvih šest mjeseci 2021. godine predstavlja nastavak oslobođenja za studeni i prosinac 2020. godine, koje je uvedeno po pogoršanju epidemiološke situacije te u vrijeme donošenja pratećih odluka nacionalnog stožera civilne zaštite koje su dakako utjecale i na poslovanje poduzetnika. Krapinsko-zagorska županija kontinuirano prati utjecaj epidemije koronavirusa na zagorsko gospodarstvo te je u sklopu mjera potpore gospodarstvu župan Željko Kolar donio i ovu odluku kojom, uz oslobođenje plaćanja zakupnine, Poduzetničkom-centru Krapinsko-zagorske županije odobrava da poduzetnike u Inkubatoru u navedenom razdoblju oslobode i plaćanja troškova režije.

Otvorenje Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije održano je krajem srpnja prošle godine čime je simbolično završen 32 milijuna kuna vrijedan projekt njegove gradnje i opremanja. Inkubator se prostire na 2.040,29m2 te raspolaže sa 28 opremljenih funkcionalno-prostornih jedinica. Ovo je središnje mjesto za poticanje razvoja gospodarstva, mjesto gdje je kreativnost na prvom mjestu, gdje se ideje pretvaraju u poduzetništvo, a inovacije u nove proizvode i usluge. Prostore Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije trenutno koristi 8 poduzetnika koji se bave proizvodnim i uslužnim djelatnostima. U tijeku je uvođenje još jednog poduzetnika tako da na raspolaganju za sve zainteresirane ostaje još samo 4 mjesta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook