Prethodni članak
Sljedeći članak

[POČELO LJETO U ORŠIĆU] Odličnim koncertom manifestaciju otvorila Natali Dizdar

Pjevačica je poklonila publici odličnu glazbenu večer u ugodnoj atmosferi


Koncertom Natali Dizdar, počela je manifestacija Ljeto u dvorcu Oršić, koju organizira Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica.

Da Zagorci vole glazbu ove popularne pjevačice pokazali su velikim odazivom na njezin koncert. Natali je pod zvjezdanim nebom u atriju dvorca Oršić oduševila svojim najvećim hitovima i nekim novim uradcima te je tako opravdala očekivanja i pružila publici odličnu glazbenu večer u ugodnoj atmosferi.

Dan prije, u petak, organizatori su publici poklonili besplatnu projekciju filma Bohemian Rhapsody, u ljetnom kinu u dvorcu.

Manifestacija se nastavlja i večeras, kada će igrati predstava ''Kako misliš mene nema'' Teatra Exit. No, zbog najavljenog lošeg vremena, predstava će se odigrati u Domu kulture u Donjoj Stubici s početkom u 21 sat.

Već idućeg vikenda, na redu su novi koncerti. U petak, 12. srpnja u 20 sati koncert će održati Podium Brass kvintet i Zoran Predin, dok je za subotu 13. srpnja zakazan koncert Kreše Oremuša i B# banda, a koncert počinje u 21 sat. Nedjelja 14. srpnja koncert će održati Zsa Zsa s početkom u 21 sati. Ljeto u dvorcu Oršić završava u četvrtak 18. srpnja kad će u 21 sat koncert održati Ethno Croatia.

Cijena ulaznice za svako događanje u pretprodaji je 40 kuna, a dan događanja 50 kuna osim nastupa Ethno Croatia, kada je ulaz slobodan. Ulaznice se mogu kupiti u TZ područja Donja i Gornja Stubica, Muzeju seljačkih buna Gornja Stubica, pivnici Punkt Beer House i u Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook