Prethodni članak
Sljedeći članak

Plenković: Idući četvrtak i petak nastava će se odvijati online

Učenici ta dva dana neće ići na nastavu fizički


U Banskim dvorima održan je sastanak vladajuće koalicije. Sastanak je počeo u 13 sati, a Plenković se obratio javnosti nešto nakon 15 sati.

"Što se tiče Covida, imamo sve više novozaraženih. Jako je važno na sve apelirati da se cijepe ako nisu, ovi kojima je došlo vrijeme da dobiju treću dozu", rekao je Plenković, prenosi Index.hr. "Još jednom bih spomenuo da smo nakon sastanka sa stožerom danas poduzeli aktivnosti. Fuchs je dogovorio da se idući tjedan četvrtak i petak napravi nastava online", rekao je Plenković.

"Ne znam koja je konfuzija bila, mi smo u ponedjeljak rekli na stožeru da se priča sa svim stožerima, da učenici fizički ta dva dana ne idu na nastavu. Ne dovodimo u pitanje broj sati. Mi smo već dugo delegirali županijskim stožerima da donose odluke koje su primjerene za njih. Pošto vidimo da svugdje rastu brojke, Fuchs se čuo sa svima, dogovoreno je da to bude u cijeloj Hrvatskoj, objasnio je Plenković. Naime, 2. i 3. studenog učenici imaju praznike, a do kraja tjedna, prema ovoj odluci, neće se vratiti u školu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook