Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Oroslavje dodijelit će 20 učeničkih i 20 studentskih stipendija

Natječaj je otvoren do 8. studenoga


Grad Oroslavje raspisao je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku godinu 2021./2022.. stipendije će se dodjeljivati u tri kategorije: za nadarene učenike i studente, po socijalnom kriteriju teza deficitarna zanimanja, a zahtjev se može podnijeti za samo jednu kategoriju.

Dodijelit će se 7 stipendija na nadarene učenike po 400 kuna mjesečno, 10 stipendija prema socijalnom kriteriju za učenike po 400 kuna te 3 stipendije za deficitarna zanimanja za učenike po 500 kuna. Isto tako, Grad će dodijeliti 7 stipendija za nadarene studente po 500 kuna mjesečno, 10 po socijalnom kriteriju za studente po 500 kuna te 3 stipendije za studente za deficitarna zanimanja u visini od 600 kuna mjesečno.

Natječaj je otvoren do 8. studenoga, zahtjevi se dostavljaju Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Oroslavja, Oro trg1, osobno ili preporučenom poštom, na obrascima koji se mogu dobiti u JUO Grada Oroslavja ili na web stranici, gdje se mogu vidjeti i uvjeti i kriteriji prema kojima će se zahtjevi razmatrati. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook