Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijani vozač za prebrzu vožnju pokušao okriviti - svog psa

Tvrdio je da nije vozio, a psa je prebacio na vozačevo mjesto


Osumnjičeni pijani vozač u Coloradu bezuspješno je pokušao okriviti svog psa za prebrzu vožnju, prema policiji u istočnom Coloradu. Policajci u Springfieldu napisali su na Facebooku da se pokušaj prebacivanja odgovornosti dogodio u subotu kasno navečer, kada su policajci zaustavili vozilo koje je vozilo brzinom od 84 kilometra na sat u zoni od 50 km/h, piše Index.

"Vozač je pokušao zamijeniti mjesta sa psom koji je bio na suvozačevu mjestu, dok je policajac prilazio i promatrao cijeli proces. Muškarac je tada izašao sa suvozačke strane vozila i tvrdio da nije vozio", rekli su u nedjelju policijski službenici. Kad je policija pitala osumnjičenika je li konzumirao alkohol, on je pobjegao, ostavivši i vozilo i psa. Uhvaćen je 20-ak metara dalje. Optužbe protiv vozača, koji odranije ima i druge prekršajne prijave, uključuju sumnju na vožnju pod utjecajem alkohola i opiranje uhićenju.
"Pas je dan vozačevom poznaniku na čuvanje dok je muškarac u pritvoru. Pas neće dobiti nikakvu prijavu i pušten je samo uz upozorenje", našilili su se iz policije, prenosi Index.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook