Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijana vozačica (23) autom probila zid na kući. Kuća se htjela srušiti na smrskani auto, a ona je s prijateljicom bila prikliještena u vozilu...

Ozlijeđena je i 22-godišnja suputnica, a spašavalo ih je 12 vatrogasaca i djelatnici hitne


Veliku sreću u nesreći imale su rano jutros 23 - godišnja vozačica i njezina godinu dana mlađa prijateljica. Djevojka je oko 1.30 sati u Vinici, vozeći od Vratna prema Marčanu, zbog prevelike brzine izgubila kontrolu nad svojim autom. Prešla je vozilom na suprotnu stranu ceste, pregazila živu ogradu i udarila u kuću. No, nije stala, nego je autom probila zid na kući. Djevojke su ostale prikliještene u smrskanom autu, a derutna kuća htjela se urušiti na vozilo.

Spašavali su ih članovi DVD - a Vinica, njih 9 , te tri djelatnika JVP Varaždin, i to pomoću hidrauličkog alata i lisne pile. Uz asistenciju djelatnika hitne, uspjeli su ih izvući iz auta. Djevojke su hitno prevezene u varaždinsku bolnicu i nalaze se van životne opasnosti.

Policija je izvijestila da je djevojka vozila za vrijeme dok joj je vozačka oduzeta, a izmjereno joj je 1,3 promila alkohola u krvi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook