Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo su pobjednici pub kviza u Mariji Bistrici

Počelo 'Ljeto u Mariji Bistrici'–1000. Fio show ipak sljedeće nedjelje


Počela je velika manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici”, koja će tijekom sljedeća skoro četiri mjeseca ponuditi bogato kulturni, duhovni, zabavni i sportski programu, jer događaja ima sve do 21. rujna.

''Ljeto u Mariji Bistrici'' otvorio je Pub kviz Udruge STAV Marija Bistrica, koji je održan u subotu u Restoranu ''Dobro nam došel prijatel''. Ovom se kvizu odazvalo deset ekipa, koje već po kvizaškom običaju sebi nadijevaju neobična imena. Bilo je vrlo zanimljivo i dvije su ekipe na vrhu završile sa po 42 boda, pa je o pobjednicima odlučilo dodatno pitanje. Tu su spretniji i sretniji bili članovi ekipe Što mi tu radimo (Fejst domača ekipa), koji su osvojili prvo mjesto dok je ekipe Nedupovijedanci završila druga. Na treće mjesto plasirala se ekipa Niš koristi sa 35 bodova.

Od četvrtog do desetog mjesta poredale su se ekipe: Dijabole, Lokice, Expected toulouse, Vende tam, Juras corp., Grupa 105 i Lumeni. Već prve nedjelje bio je planiran pravi spektakl na središnjem bistričkom trgu. Naime, popularni Ivan Fiolić Fio odabrao je Mariju Bistricu za proslavo 1000. emisije svog 'Fio showa'. No, najava lošeg vremena prisilila je organizatore da pomaknu termin za tjedan dana kasnije pa će ova velika proslava biti održana 2. lipnja, od 19 sati. Nastupit će: Stjepan Jerešk Štef, Cecilija, Nenad Flegar, Anđelka Baburić, Vinko Vusić, Miljenaka Golub, Ansambl Lojzeta Ogorevca, Skupina Fosili, Dinacordi Luna Band, te Ivan Fiolić Fio i Martin Fiolić. No, osim toga Fio priprema i još neka iznenađenja.

No, već prije toga, 30. svibnja, na Dan državnosti i blagdan Tijelova, u Mariji Bistrici na rasporedu je tradicionalni Susret umirovljenika KZŽ-e. Prve subote lipnja pak na rasporedu je Dan Mjesnih odbora i natjecanje u pripremi bistričke kotlovine, a glazbom će ga pratiti TS ''Lajbeki''. I ove godine svi bistrički Mjesni odbori natjecat će se za ovu sad već prestižnu ''titulu'', a najbolji Mjesni odbor će Općina i novčano nagraditi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook