Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo su modni dragulji sa sniženja: Najtopliji zimski kaputi

I ove godine, kaputi suvereno vladaju zimskom modnom scenom, a možemo ih pronaći u najtoplijim mekim varijantama ali i u klasičnim krojevima i siluetama koji odišu elegancijom i jednostavnošću. Kaput je uistinu svestran zimski must-have komad koji danas nosimo u svim kombinacijama i prilikama. Spoj toplih materijala i krojeva uz pomak u teksturama, vibrantnim bojama i uzorcima čine ga idealnim suputnikom u hladnim zimskim danima i večerima. Osim toga, kaput savršeno pristaje uz gotovo svaku kombinaciju od obične bijele majice i traperica do svilene haljine.

Mi smo odlučile posjetiti Westgate u potrazi za top ulovima…..

Krzneni modeli

Kaput od umjetnog krzna ugrijat će vas i u najhladnijim danima a uz to je toliko mekan i ugodan da ga nećete željeti skinuti čak ni kad dođete na toplo.

Teddy

Teddy kaput zapravo je pobjednički modni komad, od kad je predstavljen na modnim pistama davne 2013. godine, pa sve do danas ne gubi na svojoj popularnosti. Deset godina kasnije, ovaj kaput je i dalje jedan od najpoželjnijih zimskih komada, i to s dobrim razlogom. Ne samo da je pouzdano udoban i elegantan ali i ultra mekan već ima i toliko novih iteracija, sada možemo odabrati verziju s detaljima, bojom i krojem koji nam najviše odgovara. Super primjerke imaju trgovine Reserved, HalfPrice i Mango u Westgateu.

Karirani uzorak

Popularnost kariranog uzorka/tkanine proširila se nadaleko i naširoko, preko školskih uniformi, pa čak i kao svojevrsni print na punk sceni 90-ih. Danas je tartan ujedno i klasičan i cool - osobito kada je riječ o kariranim kaputima.

Svevremenska klasika

Usudili bismo se reći da klasični kaput nikada ne izlazi iz mode, a u trendu je i ove zime zbog svog sofisticiranog izgleda i praktičnosti. Stoga je ova verzija kaputa moderni klasik i pametan investicijski komad, pogotovo ako tražite bezvremensku odjeću koja će trajati još mnogo sezona. Odlični primjerci vas čekaju u trgovini Varteks  ili Comma u Westgateu.

U našoj potrazi smo pronašle super primjerke, od klasičnih kaputa za poslovne prilike do i dalje trendi teddy i krznenih modela, ponuda je odlična. S obzirom da su sniženja u punom jeku bila bi prava šteta ne posjetiti Westgate i uhvatiti svoj primjerak.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook