Prethodni članak
Sljedeći članak

Kaskaderske scene u teškoj prometnoj nesreći u Dubrovčanu: Mladi vozač jedva izvukao živu glavu

Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije ni u kakvoj vezi s navedenim događajem


Jučer, 22. siječnja, oko 20 sati, došlo je do prometne nesreće u Dubrovčanu na D205 u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, priopćila je Policijska uprava Krapinsko – zagorske županije.

„Do prometne nesreće je došlo kada 25-godišnji vozač osobnog vozila nije prilagodio brzinu uvjetima na kolniku, te prilikom pretjecanja preko pune razdjelne crte izgubio nadzor nad osobnim vozilom, udario u vozilo koje se kretalo ispred njega, a kojim je upravljao 26-godišnjak, potom sletio van kolnika, prevrnuo se i udario u stablo. Vozilom Hitne medicinske pomoći 25-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju.“, navela je policija u svom priopćenju.

Kako neslužbeno doznajemo, mladi vozač iz Radakova zadobio je tešku ozljedu glave, a navodno i jedan težak prijelom (najvjerojatnije noge, kaže nam jedan od naših izvora). Ozljedi su, kaže nam jedan od naših sugovornika, prethodile prave 'kaskaderske scene'.

Naime, nakon što je pretjecao i prešao na suprotni trak, mladi je vozač izbjegao frontalni sudar s vozilom koje mu je išlo u susret, ali ga je ipak s jedne strane udario, no, srećom, vozač u tom drugom vozilu prošao je bez ozljeda. Nakon tog udarca, 25-godišnji je vozač sletio s ceste, vratio se na cestu, pa ponovo sletio s ceste, prevrnuo se i na kraju udario u vrbu. -Dobro da je izvukao živu glavu – komentirao je naš sugovornik.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook