Prethodni članak
Sljedeći članak

OTKRIVAMO DETALJE MUČNIH DOGAĐANJA U JEDNOJ ZAGORSKOJ OBITELJI : Pijan svaki dan maltretirao ženu i sina, razbijao po kući, uzimao im novac, prijetio. Evo što se onda dogodilo

Nasilje je trajalo pet godina


Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru podiglo je optužnicu protiv 50 - godišnjeg hrvatskog državljanina iz Krapinsko – zagorske županije zbog počinjenja kaznenih djela nasilja u obitelji i prijetnje.

Okrivljenog 50-godišnjaka tereti se da je od 2016. godine pa sve do 31. ožujka 2021., u njihovoj obiteljskoj, omalovažavao i ponižavao svoju suprugu kako bi ih držao u strahu. Nasilnik je skoro svaki dan bio pijan, navodi tužiteljstvo, psovao je i vrijeđao te fizički nasrtao na ženu, a sinu govorio da se treba iseliti iz kuće. Pri tome je lupao vratima i razbijao stvari po kući i divljački se ponašao.

No, to još nije sve, potajice im je krao novac iz novčanika.

Sve je doživjelo vrhunac 1. travnja 2021. oko 18,00 sati kad je pijan prijetio sinu. Okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod njegove supruge osjećaj poniženosti i povrede dostojanstva, a kod sina osjećaj poniženosti i straha za vlastiti život i tjelesni integritet, zaključuje državno odvjetništvo u optužnici.

Nasilnika su prijavili policiji i sad ga čega vrlo nezgodan sudski proces, a vjerojatno i zatvor.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook