Prethodni članak
Sljedeći članak

Osvanuo plakat o svećeniku koji je slao seksualne poruke ženi iz župe: "Seksualni razvratničke. Odlazi! Vrati pare!"

Jedna žena svećeniku se požalila da se ne osjeća voljena u braku...


Netko od mještana je po Sikirevcima postavio plakate o svećeniku koji je s udanom ženom iz župe razmjenjivao 18+ poruke, a za sve je to saznao njezin suprug i izašao s time u javnost

Portal brodska.stvarnost.hr objavio je fotografije, a autor ovog plakata još je nepoznat. Na plakatu stoji slika svećenika uz natpis: "Seksualni razvratniče. Odlazi i vrati pare" . Plakat je postavljen na više lokacija u mjestu.

Podsjetimo, u općini Sikirevci ovih je dana došlo do scenarija kao iz sapunica - lokalni svećenik uhvaćen je u aferi s jednom udanom mještankom. Suprug mještanke, Ivan Lepan, pronašao je poruke u telefonu svoje supruge za koje se ispostavilo da ih je razmjenjivala sa župnikom. Obratio se nadbiskupiji, razgovarao s biskupom i tajnikom nadbiskupije te zatražio da župnika razriješe dužnosti momentalno. 

"Moja supruga se njemu na ispovijedi požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svećenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da ju više ne gleda kao svećenik, nego kao muškarac", ispričao je za Index razočarani Lepan koji je poruke našao slučajno.

"Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorištava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se svećenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao s 12 žena u mjestu, ovo nije prvi put", kaže Lepan a prenosi Index

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook