Prethodni članak
Sljedeći članak

OSNOVAN ZABOČKI OGRANAK BANDIĆEVE STRANKE: Predsjednik Mladen Galin, a potpredsjednica Vlatka Vrček Krajačić


U prostorijama DVD - a Zabok večeras je održana konstituirajuća sjednica zabočke podružnice Stranke rada i solidarnosti BM 365. Sjednici je prisustvovao i sam predsjednik stranke Milan Bandić kao i brojni stranački dužnosnici iz Zagorja i drugih dijelova Hrvatske.


Jednoglasnom odlukom za predsjednika je izabran Mladen Galin, za potpredsjednicu Vlatka Vrček Krajačić, a za tajnicu Ana - Lucija Sever. Novoizabrani predsjednik zabočkog ogranka zahvalio se svim stranačkim kolegama na izboru. - Ovaj ogranak čine mladi i sposobni ljudi koji su se dokazali na svim poljima. Već smo bili aktivni i na izborima za mjesne odbore gdje smo osvojili dva člana u jednom odboru, a tu je i naš Forum žena koji je već održao nekoliko radionica te na taj način upoznao ljude s radom naše stranke - istaknuo je Galin dodajući kako ne sumnja u dobre rezultate stranke u budućnosti. Predjsednika stranke Bandića pozdravio je s riječima: Dobro mi došel prijatelj te poručio svima poznatu stranačku krilaticu: Idemo delati.


Saborska zastupnica Marija Puh još je jednom naglasila kako svi članovi stranke rade za ostvarenje projekata u Zagorju, ali je spomenula i ulogu Stranke rada i solidarnosti u proglašenju krapinskog Veleučilišta državnim.
-Gradonačelnika Hanžeka poznajem 40 godina. Pozdravite ga i recite mu da mu neće biti lako na sljedećim izborima kada ćemo mu ozbiljno puhati za vratom. Ne mislim pritom ništa destruktivno već na jedan pozitivan način za dobrobit Zaboka - rekao je u svom govoru Milan Bandić te u svom stilu dodao kako u životu uvijek pobjeđuju ustrajniji, uporniji i mudriji, a da su Zagorci poznati kao mudrijaši. Na samom kraju skupštine, Bandić je novom predsjedniku poklonio majicu, jaknu i kapu s obilježjima stranke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook