Prethodni članak
Sljedeći članak

Odvoz komunalnog otpada – primjena novog cjenika

Cijena usluge ovisiti će o broju odvoza odnosno pražnjenja spremnika u mjesecu, o zapremnini spremnika te o činjenici da li korisnik usluge kompostira biootpad u vlastitom domaćinstvu ili ne


Temeljem Odluke Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice od 19. lipnja 2020. javnu uslugu prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluge povezane s tom javnom uslugom i dalje će obavljati trgovačko društvo EKO FLOR PLUS d.o.o., Oroslavje, Mokrice 180/C.
Novi Cjenik komunalne usluge primjenjivat će se od 1. rujna 2020. godine. Cijena usluge ovisiti će o broju odvoza odnosno pražnjenja spremnika u mjesecu, o zapremnini spremnika te o činjenici da li korisnik usluge kompostira biootpad u vlastitom domaćinstvu ili ne.

Domaćinstva koja ne kompostiraju bio otpad za zapreminu spremnka od 80 litara plaćat će 133 kune, a koji kompostiraju za isti spremnik plaćat će 78 kuna. Za spremnik 120 litara plaćat će 139 odnosno 84 kune, a za spremnik zapremine 240 litara plaćat će se 162 odnosno 107 kuna. Za pražnjenje tih spremnika plaćat će se 10,40; 15.60 odnosno 31,20 kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Predmet na kolniku na autocesti A1 na 350. km između čvora PRGOMET i čvora VRPOLJE u smjeru Zagreba. Molimo korisnike za pojačan oprez.   Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. Zbog povremeno jakih pljusk...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program