Prethodni članak
Sljedeći članak

ODRŽAN PRVI "PROFEEL FEST": Grupa Profeel priredila u Đurmancu priredila jedinstven spektakl


U najboljem terminu, početkom ljeta, prošle nedjelje je u samom srcu Zagorja, u Đurmancu, bilo najveselije. Povod ovakvoj vrhunskoj zabavili bila je Grupa Profeel koja gotovo svaki mjesec ima novitete u svojem repertoaru.  

Ovoga puta su sve to odlučili objediniti u "Profeel fest", a pokazalo se kao dobitna kombinacija koja je svirkom i aktivnostima oduševila sve prisutne. Dodatna potvrda kako je ovo bila prava ideja stiže od strane publike koja je već pitala hoće li se "Profeel fest" održati i dogodine.

Naravno, centralni događaj bilo je spuštanje Grupe Profeel helikopterom u Đurmanec na svirku, no taj helikopter je tog dana vozio i sretne dobitnike njihove nagradne igre koji su mogli uživati u panoramskom letu i zvucima harmonike uživo.

Cijela fotogalerija dostupna je OVDJE.

Kako smo napomenuli, jedan od noviteta koji je uvela Grupa Profeel je i "Profeel Tulum bus" koji je u nedjelju imao čak četiri vožnje te je goste u njemu zabavljao Barajt bend. Uz to, na Profeel fest stizalo se i u Hummer limuzini koja ipak nije ona obična limuzina nego doživljaj više.

A kakav bi to bio ‘fest’ da svira samo jedan bend, pa su se tako Profeelu na pozornici pridružili brojni gosti. Od Ansambla Zagorje, Dine Miklaužića, pa i legendarnog Kikija Rahimovskog i DJ-a Lorena.  

Kako je događaj ovih gabarita itekako teško logistički organizirati, Profeelovci su se ovim putem zahvalili na pomoći Općini Đurmanec i načelniku Damiru Beloševiću, Osnovnoj školi Đurmanec, Policiji Krapina, redarima, ali i Kuburaškim društvima Hlevnica i Leopold Mandić Tentorium events, Ministarstvu obrane RH i Hrvatskoj civilnoj zračnoj agenciji te poduzeću Helitours koji su omogućili ovaj internacionalan let helikopterom.

Također, ovom prilikom Grupa Profeel za nas je otkrila kako je odluka pala da njihova najveća fešta bude baš u Đurmancu.

- Jednostavno, odlučili smo se za Đurmanec jer je tu blizu, točnije u Hlevnici, i osnovana Grupa Profeel. Presretni smo što je publika prepoznala "Profeel fest" kao jedinstven, od srca smo zahvalni svim posjetiteljima što su se odazvali u tolikom broju - rekao je voditelj Grupe Profeel Mario Pavleković. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook