Prethodni članak
Sljedeći članak

Održan Beerfest u Radoboju

Radobojska ljetna događanja 2022.


U sklopu Radobojskih ljetnih događanja jučer i prekjučer održan je Beerfest u Radoboju, manifestacija organizirana od strane Savjeta mladih Općine Radoboja, koji  je na svoj prošlogodišnji uspjeh nastavio festival piva i glazbe u Radoboju u 2022. Ove godine Beerfest se održao u nešto drugačijem formatu, formatu kojim je Radobojski Beerfest postao dvodnevna manifestacija na kojoj nije falilo vrhunskog piva, dobre glazbe, ukusnih zagorskih štruklji te street food specijaliteta.

Za početak, u subotu 13.08. glazbenu podlogu pripremio je bend „Zlatni kristali“ koji su duboko u noć svoji notama osigurali puno plesa, druženja i zabave.  Nastavak zabave osigurao je odmah sljedećeg dana u 17 sati bend „Fresh“, a ljetna večer popraćena je s otvorenim ulazom u Muzej „Radboa“ Radoboj i razgledom Centra za prirodu Zagorje.

Neizostavna je bila i pjesma članica udruge umirovljenika „Radobojsko srce 65+“ koje su u lokalnim narodnim nošnjama pripremale zagorske štruklje vodeće tvrtke u sektoru smrznute hrane U Hrvatskoj i regiji, ZMH Horvat u „Hiži štruklji“ koja je tako bila ispunjena autohtonim pozitivnim duhom. Tokom dva dana Beerfesta bile su tu tri craft pivovare: Krapinska pivovara, Domaća pivovara i pivovara Nova runda, dva navedena benda: bend „Zlatni kristali“ i bend „Fresh“ te Kramberger PUB & Restoran koji je oduševio svojim burgerima. Različite opcije piva, ritmična glazba, fina hrana i dobro društvo recept su za zadovoljstvo svih posjetitelja. Nemojmo zaboraviti i na bajkere!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook