Prethodni članak
Sljedeći članak

Održan 23. Kup grada Zaboka – evo rezultata


25.05.2024. u organizaciji VZG Zabok i članica DVD-a Gubaševo i DVD-a Pavlovec na sportskom centru NK Đalski održan je 23. KUP GRADA ZABOKA. Kup koji već postaje i tradicionalan te se održava svake godine u mjesecu svibnju, mjesecu zaštite od požara i povodom Dana Grada Zaboka.

Ove godine nastupilo je 14 ekipa u četiri kategorije. Odazvale su se ekipe iz DVD V. Trgovišće sa 3 ekipe (žene A, muški A i muški B), DVD Konjščina sa 1 ekipom (muški A), DVD Straža 1 ekipa (muški A), DVD Gubaševo 1 ekipa (muški B), DVD Bedekovčina 1 ekipa (muški B) , DVD Špičkovina 2 ekipa (muški A i muški B), DVD Zlatar (žene B i muški A) te Dobrovoljno vatrogasno društvo Zabok 3 ekipe (žene A i muški A i muški B). Natjecanje je bila dobra prigoda da se ekipe dodatno malo uvježbaju za predstojeće županijsko vatrogasno natjecanje. Najzanimljivije je bilo u kategoriji muški A gdje je nastupilo 6 ekipa i pobjedu je odnijela mlada ekipa iz DVD-a Konjščina. Ekipe su ostvarile odlične rezultate te njim čestitamo na njihovim rezultatima.

Nakon natjecanja na samom kraju prije objave rezultata natjecateljima se uz par prigodnih riječi obratio gradonačelnik grada Zaboka Ivan Hanžek, gradski vatrogasni Zapovjednik VZG-a Zabok Ivica Petriček i voditelj sudaca Darka Brlića iz Zlatara, te su ujedno i uručili pehare najboljim ekipama na natjecanju.

Žene A:

1. DVD V. Trgovišće,

2. DVD Zabok

Žene B:

1. DVD Zlatar

Muški A:

1. DVD Konjščina,

2. DVD Zabok,

3. DVD Zlatar,

4. DVD Veliko Trgovišće

5. DVD Straža

6. DVD Špičkovina

Muški B:

1. DVD Bedekovčina

2. DVD Špičkovina

3. DVD Veliko Trgovišće

4. DVD Gubaševo

5. DVD Zabok

[sliak13]

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook