Prethodni članak
Sljedeći članak

Odabran izvođač radova dječjeg igrališta u Lovrečanu

Riječ je o projektu vrijednom 352.882,50 kn sa PDV-om, od čega će 148.250,00 kuna biti financirano EU sredstvima


Načelnik Općine Zlatar Bistrica, Žarko Miholić u prostorijama općinske zgrade održao je uvođenje u posao s odabranim izvođačem radova tvrtkom Građevinar „Hrvoj“ d.o.o. i stručnim nadzorom Lad 1 Studio d.o.o. za radove na izgradnji dječjeg igrališta u Lovrečanu.

Općina Zlatar Bistrica prijavila se na natječaj LAG-a ”Zeleni bregi” unutar mjere 19. ”Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice) iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Riječ je o projektu vrijednom 352.882,50 kn sa PDV-om, od čega će 148.250,00 kuna biti financirano EU sredstvima.

Projekt je usmjeren na građenje i opremanje dječjeg igrališta u naselju Lovrečan čime će se osigurati uvjeti za sigurnu igru i druženje, osigurati bolji uvjeti za rast i razvoj djece te doprinijeti povećanju socijalizacije, međusobnog povezivanja i interakcije djece i mladih. Igralište će se izgraditi i opremiti tako da bude pristupačno za djecu svih uzrasta. Sve će se i krajobrazno urediti i postaviti zaštitna ograda i rasvjeta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook