Prethodni članak
Sljedeći članak

Obrtnička komora potpisala sporazum s partnerima koji će svoje usluge članovima komore pružati s određenim pogodnostima


U prostorijama Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije danas je potpisan sporazum Komore s partnerima o suradnji u sklopu projekta 'HOK obrtnik plus'.

Kako je rekao predsjednik Komore Nenad Kučiš, time se nastoji članovima komore omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poslovno okuženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime obrtnici ostvaruju značajne uštede u poslovanju.

-Namjera je kroz ovaj projekt uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu OKKZŽ, da bi ostvarili pritom povoljnije uvjete u svakodnevnom poslovanju – rekao je Kučiš, koji je potom sporazume potpisao s Poduzetničkim centrom KZŽ, Radio Stubicom, zatim krMedia obrtom za web dizajn i grafiku.

Partneri Komore u projektu 'HOK obrtnik plus' su ALL Dekan obrt za zastupanje u osiguranju, RT Kamen Kučiš, Radio Hrvatsko Zagorje Krapina, Veleučilište Hrvatsko Zagorje Krapina, Zagorje International, Zagorski portali, Radio Zlatar, Project box, Nomia digital. Svi će oni s određenim popustima i pogodnostima osiguravati svoje usluge članovima OKKZŽ.

U ime potpisnika sporazuma, obratio se direktor Radija Stubice Mladen Kukas, te je istaknuo kako se raduje suradnji s obrtništvom, dok je Denis Ranogajec iz Poduzetničkog centra pozvao sve obrtnike da se slobodno jave u Poduzetnički centar za bilo kakve informacije ili savjete.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook