Prethodni članak
Sljedeći članak

OBRAČUN U KRAPINI Ključevima jako izgrebao „golf“ poznatog ugostitelja. Tvrdi da mu je ovaj prethodno razbio zube

Vlasnika je vrijeđao, a konobaricu napao što mu više nije htjela točiti pivo...


Jedan 63-godišnji Krapinčanin napravio je pravi šou u ugostiteljskom objektu na željezničkom kolodvoru u Krapini. On je najvjerojatnije u pijanom stanju verbalno napao konobaricu koja mu više nije htjela točiti alkohol. Ona je potražili zaštitu kod gazde i došlo je do sukoba. Prema svjedočenju djevojke vlasnika lokala, razjareni mušakrac je bacio ćevape na njezinog dečka. On pak tvrdi da ga je vlasnik udario šakom u glavu i razbio mu gornje zube budući da nosi protezu.

„Ja sam tog dana došao po ćevape, a on mi je dao ćevape od prvog dana i rekao mi: Ovi su od jučer, za tebe su i takvi dobri“, svejdočio je Krapinčanin i dodao kako je onda dobio udarac u glavu i kako ga je vlasnik šutnuo nogom u guzicu. Vlasnik je pak naglasio kako ga je taj pijani gost radio nered u njegovu lokalu, a njega je vrijeđao riječima : „Kaj ti šiptaru, vas treba pobiti!“. Nakon toga je pozvao policiju.

Sljedeći dan vlasnikova djevojka primijetila da je“golf“ kojim se koristio njezin dečko, ujedno i vlasnik člokala, oštećen, to jest jako ogreben. Sve je na kraju završilo na sudu. Na sudu je utvrđeno da je  „oštrim predmetom okrivljeni snažno potegnuo liniju središnjim dijelom vozila od suvozačevih vrata do ruba stražnjeg dijela automobila, uslijed čega je na navedenom dijelu vozila nastala ogrebotina u vidu oštećenja laka“. Sve su zabilježile i nadzorne kamere susjednog objekta na željezničkom kolodvoru. Šteta na autu je u Austriji procijenjena na 1.600 eura.  Sud je Krapinčanina proglasio krivim i osudio na 6 mjeseci zatvora uvjetno za to što se dogodilo u prosincu 2017. godine. U zatvor neće ići ako u roku jedne godine ne ponovi kazneno djelo. No, u međuvremenu se može žaliti na ovu presudu koja je nepravomoćna.   

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook