Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova Vegeta koja smanjuje stres osvojila Oscara za ambalažu


Podravka je osvojila ‘dizajnerskog oscara’ za ambalažu novog proizvoda Vegeta&spirulina. Riječ je o dizajnu posebnog izdanja novog začina koji je u ograničenoj seriji bio proizveden lani u povodu 75. rođendana Podravke.

Dodjela nagrada održana je u petak navečer u Berlinu. Na svečanosti su bili Podravkin glavni direktor Vegete i svih poslovnih programa Krunoslav Bešvir, direktorica marketinga Sanja Garaj Miloš i direktorica korporativnih komunikacija Majda Žujo.

“Limitirano izdanje našeg novog superfood začina Vegeta & Spirulina nagrađeno je najtraženijom međunarodnom oznakom kvalitete dizajna Red Dot Design Award!

Vegeta&Spirulina proglašena je najboljom od najboljih osvojivši titulu “Red Dot Best of the Best” koja se dodjeljuje najboljima među svim Red Dot dobitnicima koji su se istaknuli vrlo visokom kvalitetom dizajna. Dizajn smo razvili u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey”, rekli su u Podravki.

Istraživanja su pokazala da spirulina potiče eliminaciju toksina i drugih nečistoća iz krvotoka. Utvrđeno je kako ima značajno protuupalno djelovanje zbog čega je dobra u prevenciji kroničnih upalnih bolesti poput reumatoidnog artritisa.

Stručnjaci, također, tvrde da spirulina pomaže u smanjenju razine hormona stresa koji može povećati rizik od nastanka niza bolesti, uključujući bolesti kardiovaskularnog sustava i različite vrste raka. Popularna je i kod osoba koje žele smršaviti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook