Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova JYSK trgovina uskoro stiže u Krapinu, službeno otvorenje je u četvrtak 10. rujna

Kupce povodom otvorenja očekuju brojne ponude i uštede

JYSK- danski lanac za opremanje i uređenje doma nastavlja s ekspanzijom. Prateći misiju koju uspješno ostvaruje - osigurati dostupnost kupcu u svakom dijelu Hrvatske, ponudu će svojih proizvoda vrlo brzo približiti i stanovnicima Krapine.

Službeno otvorenje nove JYSK trgovine u Krapini zakazano je za četvrtak, 10. rujna. Kupce povodom otvorenja očekuju brojne ponude i uštede.

Nova trgovina uz izvrstan asortiman donosi novitete u uređenju prodajnog prostora prema novom skandinavskom konceptu 3.0. upravo kako bi se osigurala bolja izloženost i preglednost svih proizvoda.

Cjelokupan prostor osvježavaju drvene podne obloge, a posebna pažnja usmjerena je i na osvjetljenje za bolji doživljaj i ugodu tijekom kupovine. Novost su i osvjetljene police s dekorativnim artiklima, te novi nosivi elementi.

U prostoru se nalaze i postavke asortimana u posebno uređenim kreativnim kutevima, koji će kupcima pružiti dodatnu inspiraciju tijekom izbora odgovarajućih proizvoda.

 

Uz široku ponudu i educirane djelatnike koji jamče visoku kvalitetu usluge, novouređena JYSK trgovina kupcima će ponuditi potpuno novi doživljaj kupovine uz jednostavno pronalaženje proizvoda i vrhunskog namještaja s danskim potpisom.

 

JYSK je na  hrvatskom tržištu prisutan od 2009. godine, a trenutno broji čak 46 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici kao i na web stranici https://jysk.hr/krapina-otvorenje

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook