Prethodni članak
Sljedeći članak

NESLUŽBENO: Ovo su nove cijene goriva koje će vrijediti od utorka


RTL neslužbeno doznaje da bi cijena benzina od idućeg utorka trebala ostati ista, dok će dizel pojeftiniti za 4 centa po litri, iako bi konačni obračun trebao biti gotov sutra.

Tako bi nova cijena dizela trebala biti 1, 52 eura, a benzin ostati na 1,46 eura. Treći je to put u posljednjih mjesec dana da dizel pojeftinjuje dok se benzin zadržao na cijeni koja je na snazi od 23. listopada

U skladu je to s najavom ministra gospodarstva Davora Filipovića koji je u središnjoj informativnoj emisiji RTL-u Danas prošlog utorka kazao da će dizel pojeftiniti, ako u međuvremenu ne bude iznenadih šokova na mediteranskom tržištu.

Ako pogledate cijene kakve su bile na mediteranskom tržištu prošli tjedan i prva dva dana ovog tjedna, i da se danas utvrđuje cijena, cijena dizela bi pala za četiri centa, a cijena benzina bi ostala nepromijenjena. Za vidjeti je kako će biti trgovanje danas i do kraja tjedna. Kako stvari stoje sada, ako ne bude nekakvih iznenadnih šokova, dizel bi trebao zasigurno pojeftiniti, piše RTL.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook