Prethodni članak
Sljedeći članak

Organizator ste volonterskih akcija? Sudjelujte u virtualnoj izložbi


Mreža udruga Zagor već tradicionalno organizira izložbu fotografija volonterskih aktivnosti povodom Međunarodnog dana volontera koji se svake godine obilježava 5. prosinca. Izložba se organizira virtualno, na mrežnim stranicama Mreže udruga Zagor (u obliku kataloga fotografija lokalnih volonterskih aktivnosti/akcija).

Pozivaju se svi zainteresirani organizatori volontiranja da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti/akcije koje su se odvijale na području Krapinsko - zagorske županije u 2023. godini. Cilj poziva je promocija volonterstva na lokalnoj razini te njegovo vrednovanje kao društveno korisne aktivnosti kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu.

Fotografije se šalju putem elektroničke pošte na [email protected] u razdoblju od 2. do 20. studenoga 2023. godine. U slučaju visoke rezolucije fotografije se mogu poslati i putem wetransfer-a, pri čemu je potrebno poslati link za preuzimanje istih.

Izložba se organizira u okviru dvogodišnjeg programa „Volonterski centar VolontirAJMO“. Program sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Više detalja pronađite OVDJE.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook