Prethodni članak
Sljedeći članak

Nepažnjom izazvali prometne nesreće: Teško ozlijeđene tri osobe!

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u vezi s navedenim događajima

Teška prometna nesreća dogodila se noćas, oko 02.30 sati u Zaboku u Ulici Celine. Do prometne nesreće je došlo kada se 45-godišnji vozač, kretajući se osobnim vozilom, nije držao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, prešao van desnog ruba kolnika na travnatu površinu i vozilom udario u metalni nosač prometnog znaka, javlja PU krapinsko – zagorska te dodaje kako je vozač upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije, a također je odbio ispitivanje prisutnosti alkohola kao i druga ispitivanja. Zbog teških tjelesnih ozljeda prevezen je u OB Zabok.

U još jednoj prometnoj nesreći dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća dogodila se jučer u jutarnjim satima, u Svetom Križu kraj Tuhlja na raskrižju državne i županijske ceste DC 205 i ŽC 2215, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo jer je 41-godišnja vozačica, upravljajući osobnim vozilom, u raskrižju oduzela prednost prolaska 24-godišnjoj vozačici automobila, uslijed čega je osobno vozilo kojim je upravljala 24-godišnjakinja odbačeno i udarilo u vozilo parkirano na parkiralištu, vlasništva 40-godišnjeg hrvatskog državljanina. Obje vozačice zadobile su teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok.

Zabilježene su i dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama, do kojih je došlo u Zlataru  zbog nepropisnog skretanja u toj nesreći su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, te u  Mokricama u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika gdje je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, javlja PU krapinsko – zagorska.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook