Prethodni članak
Sljedeći članak

Navali narode: Država prodaje 37 auta. Početne cijene su oko 250 eura


Foto: Ministarstvo - MPGI

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 37 vozila u državnom vlasništvu.

Kako navode, sva vozila prodaju se u zatečenom stanju, po principu "viđeno-kupljeno", što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. Neka vozila se pak prodaju isključivo za dijelove, odnosno nije ih moguće registrirati.

U prodaji su vozila i različitih marki automobila, Audiji, Mercedesi, BMW-i, a tu su i vozila marki Ford, Renault, Citroen i Volkswagen. Cijeli popis i specifikacije svakog pojedinog vozila nalaze se na stranici Ministarstva.

Među ponuđenim primjercima, cijenom se izdvaja Audi A4 1.9 TDI iz 1999. po početnoj cijeni od 186,81 euro, a s prijeđenih 295.835 kilometara. Kako je vidljivo na fotografijama, automobil ima neka oštećenja.

Vozila se mogu pogledati 13. rujna 2023. godine u vremenu od 10 do 12 sati u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, Novska ulica bb, dok se vozila pod rednim brojem 11., 32., 33., 34. i 36. mogu pogledati 13. rujna 2023. godine u vremenu od 13 do 13.30 sati u Jastrebarskom, Ul. Ivane Brlić Mažuranić bb (prostor bivše vojarne).

Rok za podnošenje ponuda je 26. rujna 2023. godine do 10 sati dok će se javno otvaranje ponuda održati istog dana u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb, Novska ulica bb s početkom u 11 sati.

Na javnom otvaranju ponuda mogu biti nazočni ponuditelji ili od njih ovlaštene osobe te javnost.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook