Prethodni članak
Sljedeći članak

Naplata parkiranja u Krapinskim Toplicama od 1. lipnja

Počinje naplata parkiranja u Krapinskim Toplicama


Počinje naplata parkiranja u Krapinskim Toplicama i to od 1. lipnja. Prva zona je ona kod crkve i ondje će se parking plaćati preko pretplatnih karti čija redovna cijena iznosi 200 kuna, dok je cijena povlaštene 150 kuna. Moći će se kupiti i redovna godišnja karta u prvoj zoni i ona iznosi 2000 kuna, dok je povlaštena 1500 kuna.

Druga parkirna zona se nalazi iza zgrade općine, a cijena jednog sata je 4 kune dok dnevna karta iznosi 50 kuna. Redovna mjesečna karta u drugoj zoni iznosi 150 kuna, dok povlaštena mjesečna karta stoji 50 kuna. Redovna godišnja karta za drugu zonu stoji 1500 kuna, a povlaštena godišnja parkirna karta 500 kuna.

Treća parkirna zona je ona kod aleje, cijena jednog sata parkinga stoji 3 kune, dok je cjelodevna karta 40 kuna. Redovna mjesečna karta u trećoj parkirnoj zoni iznosi 100 kuna, a povlaštena 50 kuna. Cijena redovne godišnje karte je 1000 kuna, a povlaštene 500 kune.

Moguće je imati povlaštenu parkirnu kartu. Uvjeti su da fizička osoba mora imati prebivalište u općini Krapinske Toplice (kao dokaz potrebno je priložiti osobnu iskaznicu ili uvjerenje MUP-a), ako je zaposlenik Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, Klinike Magdalena, Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion ili Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Vozilo mora biti registrirano na ime te osobe i mora imati valjanu prometnu dozvolu. Što se tiče pravnih osoba, one moraju koristiti poslovni prostor na području općine Krapinske Toplice i imati registrirano vozilo na ime pravne osobe. Iz komunalnog poduzeća Eko aleja je rečeno da u prvom tjednu neće biti strogih naplata dnevnih parkirnih karata kako bi se mještani i ostali imali vremena informirati te pribaviti sve što je potrebno oko naplate.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika, pa se vozi uz privremenu regulaciju. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnos...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program