Prethodni članak
Sljedeći članak

Napad na djelatnika Hitne: Pacijentu mjerio šećer u krvi, ovaj ga udario šakom u glavu

  • Hitna pomoć

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Novi napad na djelatnika Hitne pomoći dogodio se u ponedjeljak u Zagrebu. Sve se dogodilo tijekom intervencije na Aveniji Većeslava Holjevca, piše zagrebinfo.

“Oko 22.30h na intervenciji u Novom Zagrebu, dogodio se nemili događaj u kojem je stradao naš kolega prilikom pružanja hitne medicinske skrbi pacijentu koji je ležao na autobusnoj stanici u Aveniji V. Holjevca.

Dok je kolega pacijentu mjerio razinu šećera u krvi, dotični ga je udario šakom u glavu. Kolegi je pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je ustanovljeno da ima tešku tjelesnu ozljedu, slomljen nos i rasječenu arkadu”, napisali su iu Udruge Hitna 194 u objavi uz poruku podrške napadnutom kolegi.

Još jednom su ponovili da se napad na djelatnika hitne medicinske službe ne vodi kao napad na službenu osobu. Kolega je, kazao nam je voditelj udruge Samuel Jelušić, na bolovanju i vjerojatno će biti još neko vrijeme s obzirom na to da je riječ o teškoj tjelesnoj ozljedi. Još uvijek jena bolovanju i kolega koji je bio napadnut prije otprilike mjesec dana, također za vrijeme intervencije u Zagrebu.

Kako je na svojoj Facebook stranici objavila udruga Hitna uživo 194, jedan je njihov kolega početkom listopada dobio udarac šakom u glavu.

Riječ je bilo o vozaču kola Hitne pomoći. Muškarac je kasnije slučaj prijavila policiji, a ona je pronašla osobu koja se dovodi u vezu s tim događajem, piše zagrebinfo.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook