Prethodni članak
Sljedeći članak

Na čelu Gradskog vijeća u Klanjcu Mirjana Smičić Slovenec

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Klanjca


U četvrtak je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Klanjca. U prisustvu pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Grada Klanjca Gordana Šobana koji je otvorio sjednicu te Mirjane Smičić Slovenec, prve izabrane članice s kandidacijske liste koja je dobila najviše glasova te vodila sjednicu, prisegu je potpisalo 13 članova Gradskog vijeća koji će ovu dužnost obnašati u mandatu 2021.-2025. godine, a to su: Toni Bogović, Gordana Petek Gašpar, Ilija Kranjčec, Miroslav Leš, Mirjana SmičićSlovenec, Alisa Šoban i Mladen Županić s Liste SDP-a, Karlo Drčić, Igor Jambrešić, Krešo Sever i Dragutin Žigman s Liste HDZ-a te Jelena Bašić i Matija Šoštar s Liste HNS-a.

Za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana je Mirjana Smičić Slovenec, koja je tako postala prva žena na čelu klanječkog predstavničkog tijela. Potpredsjednici Gradskog vijeća su Toni Bogović i Karlo Drčić, a izabrana su i dva odbora. U Odbor za izbor i imenovanje izabrani su Ilija Kranjčec, predsjednik Odbora te Miroslav Leš i Matija Šoštar, članovi. U Odbor za Statut i Poslovnik izabrani su Jelena Bašić kao predsjednica te Mirjana SmičićSlovenec i Toni Bogović kao članovi.

–Čestitam izabranoj predsjednici Gradskog vijeća, kao i potpredsjednicima. Nadam se da će zajedno s vijećnicima raditi na boljitku Grada Klanjca. Iskreno se nadam da će u ovom sazivu raditi svi skupa kako bi bilo realizirano čim više dobrih projekata za dobrobit našeg grada – rekao je gradonačelnik Zlatko Brlek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora NOVIGRAD i odmorišta VUKOVA GORICA u smjeru Dubrovnika. Molimo korisnike za strpljenje. Prometna nesreća na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvora BREZNIČKI HUM i čvora KOMIN...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program