Prethodni članak
Sljedeći članak

Na čelu Gradskog vijeća u Klanjcu Mirjana Smičić Slovenec

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Klanjca


U četvrtak je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Klanjca. U prisustvu pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Grada Klanjca Gordana Šobana koji je otvorio sjednicu te Mirjane Smičić Slovenec, prve izabrane članice s kandidacijske liste koja je dobila najviše glasova te vodila sjednicu, prisegu je potpisalo 13 članova Gradskog vijeća koji će ovu dužnost obnašati u mandatu 2021.-2025. godine, a to su: Toni Bogović, Gordana Petek Gašpar, Ilija Kranjčec, Miroslav Leš, Mirjana SmičićSlovenec, Alisa Šoban i Mladen Županić s Liste SDP-a, Karlo Drčić, Igor Jambrešić, Krešo Sever i Dragutin Žigman s Liste HDZ-a te Jelena Bašić i Matija Šoštar s Liste HNS-a.

Za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana je Mirjana Smičić Slovenec, koja je tako postala prva žena na čelu klanječkog predstavničkog tijela. Potpredsjednici Gradskog vijeća su Toni Bogović i Karlo Drčić, a izabrana su i dva odbora. U Odbor za izbor i imenovanje izabrani su Ilija Kranjčec, predsjednik Odbora te Miroslav Leš i Matija Šoštar, članovi. U Odbor za Statut i Poslovnik izabrani su Jelena Bašić kao predsjednica te Mirjana SmičićSlovenec i Toni Bogović kao članovi.

–Čestitam izabranoj predsjednici Gradskog vijeća, kao i potpredsjednicima. Nadam se da će zajedno s vijećnicima raditi na boljitku Grada Klanjca. Iskreno se nadam da će u ovom sazivu raditi svi skupa kako bi bilo realizirano čim više dobrih projekata za dobrobit našeg grada – rekao je gradonačelnik Zlatko Brlek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook