Prethodni članak
Sljedeći članak

[MILANOVIĆ U KRAPINI]: 'Kada polijepite bus svojim slikama i unutra strpate 30 HDZ – ovaca, to je štićena horda, a ne štićena kolona'


Kandidat SDP – a za predsjednika Republike Hrvatske Zoran Milanović danas boravi u Krapinsko – zagorskoj županiji. U Krapini je jutros komentirao i prometnu nesreću aktualne predsjednice i predsjedničke kandidatkinje HDZ – a Kolinde Grabar – Kitarović u kojoj je njen predizborni autobus udario automobil uz cestu i nije se zaustavio.


-Mi isto možemo unajmiti autobus, ali to je nepraktično. Isto tako, razmetljivo je polijepiti autobus svojim slikama, unutra strpati 30 HDZ – ovaca i to nazvati štićenom kolonom. To je bila štićena horda, a ne štićena kolona. Ona je sjedila u autobusu koji je širi od prosječne zagorske ceste – naglasio je Milanović.


Dodao je kako bi štićena kolona bila tek onda kada bi predsjednica sjedila u osobnom automobilu koji je dio osiguranja, a ne u autobusu u jeku kampanje. – Mi idemo Škodom i Škoda nam je dosta – komentirao je Milanović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook