Prethodni članak
Sljedeći članak

U Bedekovčini 'uhvaćen' vozač koji je vozio bez vozačke i s 1, 96 promila

Izrečena novčana kazna u iznosu od 15,000,00 tisuća kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci


U utorak 10. prosinca 2019. godine oko 00,30 sati u nadzoru prometa u Bedekovčini zatečen je 19-godišnji hrvatski državljanin kako upravlja osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, te sa 1,96 promila alkohola u organizmu. Uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 15,000,00 tisuća kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

Isto tako u utorak 10. prosinca 2019. godine oko 14,40 sati u nadzoru prometa u Mokricama zatečen je 49-godišnji hrvatski državljanin kako upravlja osobnim vozilom za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije, dok je već prije bio procesuiran zbog takvih prekršaja. Uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud gdje mu je određeno zadržavanje u trajanju od sedam dana, te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 14 mjeseci.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook