Prethodni članak
Sljedeći članak

Novo priznanje volonterskom centru VolontirAJMO

Na svečanosti su oznaku kvalitete preuzeli Nikolina Bertol, Bojan Bjelja i Ivana Radanović iz Mreže udruga Zagor, a potporu su na svečanosti dale i Martina Gregurović Šanjug ispred Krapinsko-zagorske županije i Martina Šarić ispred Grada Zaboka, koji su Volonterskom centru važni partneri u području razvoja volonterstva


U Europskom domu u Zagrebu je prošli je utorak održana svečana dodjela oznaka kvalitete za lokalne volonterske centre. Na svečanosti je 7 volonterskih centara dobilo oznaku kvalitete, među kojima i volonterski centar VolontirAJMO koji djeluje pri Mreži udruga Zagor. Oznaka kvalitete dodjeljuje se za volonterske centre koji djeluju u područjima promicanja vrijednosti volontiranja, pruža usluge građanima koji su zainteresirani za volontiranje, razmjenjuje informacije o ponudi i potražnji volonterskog rada, pruža usluge i podršku organizatorima volontiranja te su resursni centri u zajednici za područje volonterstva i u konačnici, dobro upravljaju volonterskim centrom.

Na svečanosti su oznaku kvalitete preuzeli Nikolina Bertol, Bojan Bjelja i Ivana Radanović iz Mreže udruga Zagor, a potporu su na svečanosti dale i Martina Gregurović Šanjug ispred Krapinsko-zagorske županije i Martina Šarić ispred Grada Zaboka, koji su Volonterskom centru važni partneri u području razvoja volonterstva. Mreža udruga Zagor je kroz svoj Volonterski centar VolontirAJMO zadovoljila sve uvijete za dobivanje standarda kvalitete i time oznaku kvalitete. Kako bi dobila certifikat, za koji se mogu prijaviti svi volonterski centri u Hrvatskoj, prošla je proces certificiranja: podnošenje zahtjeva za dodjelu oznake kvalitete zajedno s određenom dokumentacijom, samoprocjenu, procjenu na terenu od strane Vijeća za dodjelu oznake kvalitete (čiji su predstavnici iz Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, konzultanti iz Regionalnih centara, predstavnici tijela državne uprave nadležnih za područje volonterstva i civilnog društva te nezavisnih stručnjaka), anketiranje volontera i organizatora volontiranja, evaluacija svih podataka te donošenje odluke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, unutrašnjosti Dalmacije i središnjoj Hrvatskoj. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni. Vozače upozoravamao da prilagode brzinu i način vožn...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program