Prethodni članak
Sljedeći članak

Milanović odustao od dolaska na Festival u Krapinu. Ide u Split na utakmicu


Iako je prvotno bilo najavljeno kako će večeras, na završnu večer Festivala kajkavskih popevki u Krapinu stići i predsjednik RH Zoran Milanović, sasvim je izgledno kako se to neće dogoditi.

Iako za danas u ovom trenutku još uvijek nema uobičajene službene najave Ureda predsjednika o njegovom večerašnjem rasporedu, iz izvora bliskog Uredu predsjednika doznajemo da za sada nije planiran dolazak predsjednika u Krapinu.

Također, doznajemo da niti Grad Krapina, niti Krapinsko - zagorska županija, nemaju službene potvrde hoće li ili neće predsjednik stići večeras, no i u Gradu i u Županiji smatraju kako do najavljenog dolaska ipak neće doći. - Imamo iskustva s protokolima uoči dolaska predsjednika i znamo kako to funkcionira. Da planira doći, mi bismo za to već u ovom trenutku pouzdano znali - rekao nam je naš izvor iz Grada Krapine.

Prema nekim, još uvijek neslužbenim informacijama, predsjednik Milanović navodno će umjesto u Krapinu otići u Split, gdje se večeras igra finalna utakmica Europskog prvenstva u vaterpolu, u kojoj se susreću Hrvatska i Mađarska.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook