Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljetno radno vijeme Reciklažnog dvorišta u Krapini

Pravo na besplatno odlaganje sortiranih vrsta otpada imaju fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj uz predočenje osobne iskaznice


Grad Krapina obavijestio je građane da će Reciklažno dvorište u Krapini na adresi Bobovje 52F, od 17. svibnja raditi po novom - ljetnom radnom vremenu. Prilagodbom radnog vremena Reciklažnog dvorišta omogućava se prihvat razvrstanog otpada u vrijeme kada to korisnicima najviše odgovara te se usluga prilagođava potrebama građana.

Od ponedjeljka, 17. svibnja ove godine razvrstani otpad će se moći predavati radnim danima i to ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 13:00 do 20:00 sati, četvrtkom od 8:00 do 15:00 sati te subotom od 8:00 do 13:00 sati. Otpad se ne zaprima za vrijeme dnevne pauze (tijekom jutarnje smjene od 10:00 do 10:30 sati i popodnevne od 15:00 do 15:30 sati), a nedjeljom i praznikom Reciklažno dvorište ne radi.

-Podsjećamo i na vrste razvrstanog otpada kojeg se zaprima u Reciklažnom dvorištu: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima i problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti. Pravo na besplatno odlaganje sortiranih vrsta otpada imaju fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj uz predočenje osobne iskaznice.
Razvrstavanjem otpada i korištenjem usluga Reciklažnog dvorišta odgovorno se ponašamo prema okolišu! – kažu u Gradu Krapini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Promet je povremeno pojačan na cestama u smjeru mora, no vozi se bez poteškoća i zastoja. Večeras, 19./20. lipnja od 22:00 sata do 06:00 sati zbog radova u tunelu Učka vozit će se uz privremenu regulaci...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program