Prethodni članak
Sljedeći članak

KZŽ: Broj ozdravljenih prvi put veći od broja oboljelih

Ozdravilo je 6 novih osoba te je sada ukupan broj ozdravljenih osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 70


U protekla 24 sata na području Krapinsko-zagorske županije uzeto je 25 briseva, od kojih je 19 bilo negativno, dok rezultate 6 uzoraka još čeka. Također je zaprimljeno 12 negativnih nalaza od briseva iz proteklih dana, dok se 1 još čeka.

Ozdravilo je 6 novih osoba te je sada ukupan broj ozdravljenih osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 70.

Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom je 67. Ukupno je uzeto 1.638. briseva.

• u razdoblju od 30. travnja u 7 sati do 1. svibnja u 7 sati na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 15 krešenja Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. U istom razdoblju nije bilo kršenja ostalih odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, koje su još uvijek na snazi.


• u razdoblju od 29. travnja u 22 sata do 30. svibnja u 22 sata na području Krapinsko-zagorske županije nije bilo kršenja mjere samoizolacije, priopćio je Stožer civilne zaštite KZŽ.

U nastavku je i tablica sa statističkim podacima prema jedinicama lokalne samouprave: o broju stanovnika Krapinsko-zagorske županije koji su bili evidentirani kao zaraženi koronavirusom, podatke o broju stanovnika Krapinsko-zagorske županije koji su evidentirani kao ozdravljeni, podatke o broju preminulih te broju aktivnih slučajeva. U statistiku su uključeni i stanovnici Krapinsko-zagorske županije testirani izvan područja naše županije te osobe koje nisu imale pozitivan nalaz na koronavirus, no sukladno uputama, se zbog epidemiološke anmneze i kliničke slike vode kao pozitivne.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook