Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreće shopping manija, donosimo gdje su najveći popusti

Trgovački centar Westgate Shopping City, koji je unazad nekoliko mjeseci otvorio brojne nove trgovine, nudi popuste do čak 80%, a mi vam otkrivamo i koje

CRNI petak tradicionalno se održava četvrtog petka u studenom. Ove godine crni petak pada na 29.11. – odnosno ovog tjedna. Većina trgovina nudi manje ili veće popuste, a mi smo napravili popis s najboljim ulovima u gradu!

Trgovački centar Westgate Shopping City, koji je unazad nekoliko mjeseci otvorio brojne nove trgovine, nudi popuste do čak 80%, a mi vam otkrivamo i koje:

Möbel Land – do 70%

Prodavač premium namještaja Möbel Land daje do čak 70% popusta! U Möbel Landu se mogu pronaći poznati svjetski brandovi namještaja – kao što su Richmond, Hefel, Rolf Benz, Ewe, Louidice&D…

Reserved & Reserved Kids – do 50%

Poznati modni brand Reserved u Westgateu će sniziti svoje kolekcije do čak 50%! Ovaj veliki popust na dio asortimana idealan je povod za obnoviti garderobu i pripremiti se na zimu koja tek dolazi. U Westgateu Reserved ima veliki asortiman za žene, muškarce ali i djecu u sklopu posebnog Reserved Kids odjela.

Babycenter – do 50%

Babycenter koji je u Westgateu nedavno otvorio svoju najveću poslovnicu na čak 2.500 'kvadrata', ovaj crni petak nudi popuste do čak 50%. Toliko su snižene određene autosjedalice i igračke, a na popustu su i kolica, dječja odjeća i obuća te sav ostali asortiman.

Mohito – do 40%

Modni brand za žene, Mohito, u Westgate povodom Black Fridaya daje čak 40% popusta na dio asortimana.

Prima – do 80%

Poznati hrvatski proizvođač namještaja, Prima, od ove godine ima trgovinu i u Westgateu gdje su popusti do čak 80%.

Imamo ideju i što s klincima dok ste vi u shoppingu

Shopping s klincima i nije lagan zadatak, ali mi imamo rješenje i za to!

Family Park je igraonica, ali ne bilo kakva dječja igraonica – već najveća dječja igraonica s velikim toboganima, PlayStation zonom, 4D simulatorom, mini-kartingom i mnoštvom drugog sadržaja kojeg djeca tek trebaju otkriti.

Inače, u sklopu igraonice su i četiri rođendaonice u kojima klinci mogu proslaviti rođendan pod nadzorom stručnih animatora, kao i restoran, kafić, zabavni corner za nešto starije klince i – dječje kino!

 

Koji te još super popusti očekuju ovaj vikend u Westgateu, možeš provjeri na www.westgate.hr .

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook