Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Krapine prvaci!


U jučer odigranom pretposljednjem kolu 3. košarkaške lige Centar košarkaši Krapine gostovali su u Novskoj protiv istoimene momčadi i upisali uvjerljivu pobjedu – 76:57 ( 21:14; 11:18; 20:10; 24:12 ) te su ovom pobjedom  potvrdili naslov prvaka i promociju u viši rang natjecanja.

Igrači Krapine ponovno su dobro otvorili utakmicu i postavili svoju igru u napadu i obrani. Kroz cijelo prvo poluvrijeme Novska je tražila priključak, te je sa nekoliko trica pred kraj poluvremena uspjela otići u vodstvo. Na poluvremenu košarkaši Krapine skupljaju glave i dižu tempo utakmice koji protivnik nije mogao pratiti. Međutim, u četvrtoj četvrtini Novska ponovno lovi priključak i vraća utakmicu na početak. Mislilo se da će utakmica otići u egal, ali tada na red stupa Filip Đurkan sa dalekometnom tricom i diže ekipu na noge. U samo nekoliko minuta Krapina odlazi na +15 te rješava pitanje pobjednika i pitanje prvaka 3. košarkaške lige Centar. Košarkaši Krapine ponovno su pokazali da su odlična klapa, da uvijek stoje jedan uz drugog bez obzira tko stoji nasuprot njih.

Već danas u 17 sati u svojoj dvorani – Srednja škola Krapina – košarkaši Krapine igraju posljednju utakmicu u ovom prvenstvu. Naime, u goste im dolazi ekipa Duge Rese i, vjerujemo, da će ovom utakmicom potvrditi svoj uvjerljivi naslov prvaka uz samo jedan upisani poraz.

- Nakon ukupno 8 mjeseci priprema, treninga i natjecanja, imati ćemo gušt zatvoriti sezonu pred domaćom publikom te zajedno sa njima proslaviti naslov prvaka. Pozivamo sve ljubitelje sporta, naše sugrađane i prijatelje da nam se pridruže na tribinama te nakon utakmice ostanu na druženju sa igračima i trenerima  – rekao nam je Marko Golub, trener košarkaša Krapine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook