Prethodni članak
Sljedeći članak

Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Varaždina


Grad Varaždin objavio je na službenoj internetskoj stranici Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Varaždina. Rok za dostavu kandidatura je 8. travnja 2024. godine do 23:59 sati.

Javni poziv zajedno s pripadajućim obrascima:

- Obrazac IZJAVA kandidata o prihvaćanju kandidature za izbor člana Savjeta mladih Grada Varaždina

- Obrazac za isticanje prijedloga kandidata za izbor člana Savjeta mladih Grada Varaždina

- Obrazac – popis predlagatelja koji pripadaju neformalnoj skupini mladih dostupan je na poveznici https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-isticanje-kandidature-izbor-clanova-savjeta-mladih-grada-varazdina-11079/.

Pozivaju se udruge koje su sukladno statutu ciljano i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, udruge nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalne ili strukovne organizacije u Republici Hrvatskoj te neformalne skupine mladih (skupina od najmanje 20 mladih) da na vrijeme predlože svoje kandidate.

Gradsko vijeće Grada Varaždina na prvoj sjednici nakon objave popisa važećih kandidatura raspravlja izvješće o provjeri formalnih uvjeta. Nakon rasprave o izvješću o provjeri formalnih uvjeta, Gradsko vijeće Grada Varaždina s popisa važećih kandidatura javnim glasanjem bira članove Savjeta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook