Prethodni članak
Sljedeći članak

'Jako sam se prepao, ali BBB su tu bili odmah, deset ih doletjelo'

Majka mladića Karla, Alma Šimić iz Petrinje presretna je jer su joj se javili navijači koji su joj spasili sina. Htjela im je osobno zahvaliti. Kaže da su je BBB zadužili do kraja života


Majka mladića Karla, Alma Šimić iz Petrinje presretna je jer su joj se javili navijači koji su joj spasili sina. Htjela im je osobno zahvaliti. Kaže da su je BBB zadužili do kraja života.

- Meni je jako drago što su se oni javili da im ja mogu iskreno, osobno zahvaliti. Dečki žele potpunu diskreciju, jako su skromni, rekli su da to nije radi promocije, nego da oni pomažu narodu. I vjerujte mi, oni su tu došli da budu u službi naroda - istaknula je Alma, piše 24 sata
- Oni su zaista, došli tu radi ljudi! I ne samo BBB nego i svi ostali navijači iz Hrvatske! - naglasila je Alma nekoliko puta u razgovoru.
'Jako sam se prepao, izbilo mi je zrak'
Njezin spašeni sin Karlo neizmjerno je zahvalan Bad Blue Boysima na svemu.
- Zakrpavao sam krov i nakon što sam se krenuo spustiti pukle su mi ljestve. Pao sam na kamenje na leđa. Zvao sam 'Upomoć', jako sam se prepao, izbilo mi je zrak. Tu su srećom bili dečki, bar deset ih je odmah doletjelo, odmah su me zbrinuli, provjerili je li sve okej. Zvali su Hitnu koja je isto brzo došla, odveli su me potom u bolnicu u Petrinju, a onda u Zagreb - ispričao nam je Karlo.
- Rekli su doktori da sam se samo natukao i da mi se zdjelica pomaknula, boljelo me par dana, ali sad je već prestalo. - istaknuo je.

U Petrinju i okolna mjesta razrušena potresom među prvima su stigle navijačke skupine. Njih ne trebate tražiti niti moliti za pomoć. Sjetite se samo potresa u Zagrebu i kaosa u Petrovoj.
Da nije bilo njih tko zna što bi bilo sa Alminim sinom Karlom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook