Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvučen dobitnik darivanja portala Zagorje.com i OPTANA 22!

Riječ je o poklon paketu Optane 22 u nagradnom natječaju za DJEČJE SUNČALE ILI DIOPTRIJSKE NAOČALE iz odabrane kolekcije, naravno - uz besplatno utvrđivanje dioptrije!


Portal Zagorje.com i OPTANA 22 još su jednom priredili darivanje povodom nove školske godine!


U današnje vrijeme djeca i računala su postala nerazdvojiva. Veliki broj djece školske, čak i predškolske dobi provodi sate za računalom svaki dan, stoga treba razmisliti o posljedicama. Da li računala štete njihovom vidu? Da li im pomažu pri učenju? Da li bi djeca trebala nositi naočale prilagođene za rad na računalu i u školi? Zbog toga OPTANA 22 ponovno je pripremila darivanje za djecu od 3 do 18 godina! Riječ je o poklonu kompletne dioptrijske dječje naočale i odabrane kolekcije+leće sa zaštitom u dioptriji+pregled vida. Ako dijete ne treba dioptriju dobit će zaštitne naočale bez dioptrije za kompjutere i mobitele što je zaštita protiv plave svjetlosti. Sve je to dio akcije “BACK TO SCHOOL” – akcije na dječje naočale do 15.9.


Poklon paket Optane 22 u nagradnom natječaju za DJEČJE SUNČALE ILI DIOPTRIJSKE NAOČALE iz odabrane kolekcije, naravno - uz besplatno utvrđivanje dioptrije dobila je Petra Puljek! Čestitke Petri upućuju Zagorje.com i OPTANA 22 https://www.facebook.com/optana22/.


Molimo dobitnicu da nam u inbox portala Zagorje.com napiše svoju adresu i broj telefona.
Igrajte se i dalje s nama!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook