Prethodni članak
Sljedeći članak

Izradili i donirali dvije prekrasne klupe Alessandri Bubanko

Na ljetnim kreativnim radionicama izrađivale su se klupe za odmor i druženje koje su donirane Alessandri Bubanko iz Donje Stubice koja i sama redovno sudjeluje na svim aktivnostima projekta


Multimedijalni centar STUB-KLUB je nakon proljetnih kreativnih radionica s drvom na kojima se izrađene dvije sjedeće garniture sastavljene od paleta (i donirane gradu Donjoj Stubici) nastavio s izradom klupa i stolova od drva koristeći pritom drvene palete kao sirovinu koja se može uglavnom svugdje besplatno nabaviti. Radionice se provode u okviru projekta Klub mladih Donja Stubica koji u 2020. godini financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciraju, Ministarstvo culture i Krapinsko-zagorska županija, a u kojem je grad Donja Stubica partner i sufinancira pojedine aktivnosti.

Partneri na projektu su i Društvo Naša djeca Donja Stubica te udruga Put mogućnosti koja u svoje aktivnosti uključuje djecu i mlade sa teškoćama u razvoju pa su se tako na ljetnim zajedničkim kreativnim radionicama izrađivale klupe za odmor i druženje koje su naposljetku donirane Alessandri Bubanko iz Donje Stubice koja i sama redovno sudjeluje na svim aktivnostima projekta.

 

Korisnici i članovi STUB-KLUB-a su klupe izradili, a djeca iz DND-a Donja Stubica su klupe obojala i zaštitila po stručnim vodstvom voditeljice Tanje Bakek koja je ujedno i osobni asistent Alessandri Bubanko. Nove radionice sa drvom već se provode, a svi mladi koji se žele uključiti i naučiti nešto novo mogu se javiti u STUB-KLUB na 098 900 2413 ili se jednostavno priključiti svakoga dana u Koldvorskoj 16 u Parku za ekstremni biciklizam Polygon gdje se odvijaju kreativne radionice.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook