Prethodni članak
Sljedeći članak

Iz kuće u Lugu Zabočkom ukradeni zlatni nakit i novac, šteta nekoliko desetaka tisuća kuna

Tijekom jučerašnjeg dana Policijska uprava krapinsko-zagorska evidentirala je jedno kazneno djelo krađe te jedno kazneno djelo teške krađe

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


Tijekom jučerašnjeg dana Policijska uprava krapinsko-zagorska evidentirala je jedno kazneno djelo krađe te jedno kazneno djelo teške krađe.

Jučer, 17. rujna, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u obiteljsku kuću u Lugu Zabočkom iz koje je otuđio novac i zlatni nakit. Vlasnici, 53-godišnjoj hrvatskoj državljanki počinjena je šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Također, jučer, 17. rujna, prijavljeno je kako je nepoznati počinitelj u razdoblju od 4. do 6. kolovoza iz otvorene zgrade u izgradnji u Zaboku otuđio nekoliko kanti boje za zidove, soboslikarski alat i reflektor u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Evidentiran je jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga, jedan prekršaj iz Zakona o oružju i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, te dva slučaja dragovoljne predaje streljiva.
Jučer, 17. rujna, dvije osobe su u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ policijskim službenicima dragovoljno predale streljivo. Jedna osoba dragovoljno je predala 101 komad streljiva, a druga osoba 148 komada streljiva i jedan okvir za automatsku pušku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook