Prethodni članak
Sljedeći članak

HNS ponovno ima Klub vijećnika u Županijskoj skupštini

Povratkom Darka Vidovića u HNS, inače aktualnog županijskog vijećnika u Županijskoj skupštini, HNS KZŽ ponovno je formirao Klub vijećnika u Županijskoj skupštini


Povratkom Darka Vidovića u Hrvatsku narodnu stranku, inače aktualnog županijskog vijećnika u Županijskoj skupštini Krapinsko zagorske županije, HNS Krapinsko zagorske županije ponovno je formirao Klub vijećnika u Županijskoj skupštini.

Tako će Vidović zajedno s preostalim HNS-ovim vijećnicima Kristinom Rafaj i Ivanom Maligecom, koji je ujedno i predsjednik Kluba vijećnika HNS-a, nastaviti s radom u Skupštini, pri čemu će se posebno voditi računa o realizaciji programa i projekata HNS-a u interesu svih građana Krapinsko zagorske županije.

- HNS je treća politička snaga u Krapinsko zagorskoj županiji. Imamo apsolutnu snagu i dosljednost i nezaobilazan smo partner svima onima koji žele raditi i provoditi projekte u interesu naših sugrađana i za razvoj naših sredina - istaknuo je tim povodom predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt i poručio kako zagorski HNS iza sebe ima kontinuirani rad i rezultate a ispred sebe jasne ciljeve.

- Svojim radom pokazali smo ozbiljnost i principijelnost. To je prepoznato i među našim bivšim članovima koji nam se ponovno vraćaju u organizaciju. Za razliku od drugih političkih opcija koje interese Zagorja koriste za svoje opasne političke eksperimente, mi smo stranka koja nudi konkretna rješenja za stvarne probleme naših sugrađana. Nastavljamo stoga smjerom razvoja, promicanja i zaštite interesa našeg Zagorja. Nikad nismo i nećemo odustati od tog cilja -zaključio je Robert Šplajt.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook