Prethodni članak
Sljedeći članak

Gradonačelnik Zoran Gregurović izabran za predsjednika Partnerskog vijeća

Održana je 1. sjednica Partnerskog vijeća za Urbano područje Krapina


U Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini održana je 1. sjednica Partnerskog vijeća za Urbano područje Krapina. Partnersko vijeće osnovano je kao savjetodavno tijelo radi sudjelovanja u donošenju Strategije razvoja Urbanog područja Krapina za razdoblje 2021.-2027., utvrđivanja zajedničkih prioriteta na razini urbanog područja, predlaganja strateških projekata, njihove provedbe i praćenja, a čine ga predstavnici svih jedinica lokalne samouprave koje čine urbano područje, županije i regionalnog koordinatora, javnih tijela, visokoškolskih ustanova i pružatelja obrazovnih usluga i usluga osposobljavanja, gospodarskih i socijalnih partnera te organizacija civilnog društva. Članovi Partnerskog vijeća na prvoj su sjednici izabrali gradonačelnika Krapine Zorana Gregurovića za predsjednika, dok je za njegovu zamjenicu izabrana Janja Kantolić iz HGK Županijske komore Krapina.

Na sjednici je također donesen Poslovnik o radu Partnerskog vijeća te je dano pozitivno mišljenje na konačni nacrt provedbenih akata Strategije razvoja Urbanog područja Krapina - Komunikacijske strategije i komunikacijskog akcijskog plana. Komunikacijska strategija i komunikacijski akcijski plan mehanizmi su pravodobnog i transparentnog komuniciranja razvojnih ciljeva i prioriteta strategije razvoja relevantnim dionicima i široj javnosti. Komunikacijskom strategijom utvrđuju se ciljevi, mjere i kanali koji imaju za svrhu unaprijediti informiranje javnosti o postupku izrade SRUP-a te njezinu značaju i ulozi u ravnomjernom regionalnom razvoju. Kako bi se ciljevi određeni komunikacijskom strategijom uspješno ostvarili, izrađuje se komunikacijski akcijski plan kojim se podrobnije razrađuju mjere i aktivnosti informiranja na operativnoj razini. Na sjednici su prisustvovali i predstavnici tvrtke URBANEX d.o.o. koji su prezentirali dosad provedene aktivnosti te daljnje aktivnosti koje slijede, kao i konačni nacrt Komunikacijske strategije i Komunikacijskog akcijskog plana SRUP-a. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program