Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Zabok na Danima otvorenih vrata EU projekata prezentirao svoje velike projekte


Grad Zabok sudjelovao je u događanju pod nazivom 'Dani otvorenih vrata EU projekata' u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. S obzirom na epidemiološku situaciju, prezentacija projekata održana je virtualno, putem GOOGLE meets aplikacije.

Projekte MIPOS, MIPOS II, re – GENERATOR i BRZO predstavila je, pred više od 20 sudionika, pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i strateške projekte Valentina Đurek.  Prezentaciju su tako pratili i okupljene pozdravili saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić, zamjenica župana Jasna Petek, a o projektu Mi Pomažemo Starijima govorili su i koordinatorica GDCK Zabok Tina Herceg i koordinatorica GDCK Zlatar Jasna Polanović dok su riječi hvale na kraju samog izlaganja uputili i Goran Vukmanić ispred HZZ -a te načelnik Hrašćine Branko Tukač.

Pročelnica Đurek je kroz prezentaciju prikazala kako su tekle prijave i pripreme samih projekata, njihova realizacija i benefiti kako za Grad Zabok tako i za sve one koji sudjeluju u njima. Valja reći da su prezentaciju popratili brojni predstavnici jedinica lokalne samouprave, Crvenog križa, centar za socijalnu skrb, HZZ- a te udruga i organizacija civilnog društva.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook